Personvern

Informasjonskapsler på Presiz Eiendom

Informasjonskapsler er små tekstfiler som sendes til maskinen din når du besøker nettstedet vårt. De gjør opplevelsen din på nettstedet enklere ved å lagre informasjon om hva du foretar deg. Informasjonskapsler hjelper oss med å forbedre nettstedet og din brukeropplevelse.

Informasjonskapsler på Kare Plus Norges nettsteder benyttes for forskjellige funksjoner, for eksempel for effektiv navigering mellom sider, lagring av dine innstillinger og forbedring av din opplevelse på vårt nettsted generelt. Hvis du vil se de fullstendige personvernreglene som gjelder bruker av Presiz Eiendom, kan du lese våre Personvernregler.

Brukeravtale

Ved å fortsette å bruke vårt nettsted sier du deg enig i å godta vår bruk av informasjonskapsler (med mindre du har konfigurert nettleseren til å ikke godta informasjonskapsler). Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler installeres når du bruker nettstedet, kan du konfigurere nettleseren din til å blokkere informasjonskapsler eller bruke privat nettlesing-alternativet. Hvis du velger å ikke motta våre informasjonskapsler, kan vi ikke garantere at alle funksjoner på dette nettstedet fungerer etter hensikten.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen eller en mobilenhet når du besøker nettstedet. Den gjør det mulig for nettstedet å huske dine handlinger og innstillinger (for eksempel språk, fontstørrelse og andre visningsvalg) over en tidsperiode, slik at du ikke trenger å konfigurere dem på nytt hver gang du besøker siden på nytt alle går fra én side til en annen.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Til hjelp i dette arbeidet bruker vi informasjonskapsler, som er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Ingen av informasjonskapslene vi bruker for drift av nettstedet gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Den gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre.

Funksjonalitet

Presiz Eiendom er basert på en samling tjenere som kalles en «park». Sammenlignet med bruk av kun én tjener, gjør denne løsningen at nettstedet fungerer bedre og mer stabilt. Når du besøker et nettsted, gjør bruken av informasjonskapsler det mulig for systemet å avgjøre hvordan siden skal vises for deg på den mest fornuftige måten og fordele arbeidsbyrden jevnt mellom de forskjellige tjenerne.

Hvordan administrere informasjonskapsler?

Du kan administrere og/eller slette informasjonskapsler som du ønsker. Du kan slette eller blokkere informasjonskapsler, men hvis du gjør dette, er det mulig at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer etter hensikten. Du kan slette alle informasjonskapsler som allerede er på datamaskinen, og du kan konfigurere de fleste nettlesere til å ikke godta informasjonskapsler. De fleste moderne nettlesere (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer informasjonskapsler.